Morgenbolletøsen

Min Herres ord. Ikke mine.
Men det er jeg blevet. Altså morgenbolletøs.

Jeg havde mødt fyren en enkelt gang før, inden aftalen kom i stand.
Faktisk var han den første date, min Herre aftalte for mig.
Jeg havde snakket med fyren i en uges tid, og vi havde god kemi.
Så jeg bad ham om at skrive til min Herre, så jeg kunne få “udgangstilladelse”.
De to skrev lidt sammen for at aftale daten, og da min Herre fandt ud af, at denne fyr kører motorcykel, var der ingen vej tilbage: Tøsen skulle have en tur!

Jeg havde faktisk ikke engang set, hvordan fyren så ud, for han havde ikke noget profilbillede. Og da min Herre først blev blandet ind i det, mente han selvfølgelig, at det ville være helt fint, hvis fyren kun sendte et billede af sig til ham – og ikke til mig.
Jeg sagde min Herre, da han havde fået billedet: “Jeg håber ikke, han ligner en klaphat”. Herren sagde heldigvis, at det ikke var tilfældet.
Og utroligt nok var det tilstrækkelig information for mig til at give mig den ro, så jeg bare kunne glæde mig til at møde fyren. Endda tænde på tanken: “Jeg-aner-ikke-hvordan-du-ser-ud-men-jeg-kommer-nok-til-at-knalde-med-dig-uanset”.

Jeg holdt nøje øje med telefonen, da dagen kom, da han ville skrive, når han stod klar med kværnen ved min lejlighed.
Og beskeden kom: “Hvor gemmer tøsen sig?”
Nu var det tid til at se giraffen!
Tøsen blev heldigvis ikke skuffet, da han er en flot fyr med glimt i øjet. Så hun trak glad i lånetøjet, og så var det ellers MC-tid.

Og hold kæft, hvor er det fedt!
Farten, luftmodstanden, naturen lige omkring én. Det hele. Det kan jeg kun anbefale.
Vi kørte først en god halv times tid. Hen til noget hav.

Stemningen skiftede, da vi gik ned mod vandet, og jeg kunne tydeligt mærke fyrens interesse.
Fisse måtte han dog vente med, da russerne selvfølgelig havde nået at komme i vejen.

Men han har en dejlig pik, så han fik et godt blow job. Lige ved en bænk ved havet.

Og så var det så efterfølgende, da vi over Scor snakkede om morgen-liderlighed, at han spurgte min Herre om lov til at få mig som morgenbolletøs.

I dag havde jeg min debut.

Han havde bedt mig om at stille mig klar lænet ind over min sofa. Nøgen. Så han med det samme kunne få frit udsyn til røven. 
Jeg bemærkede, at han stod og kiggede lidt, inden han kom hen til mig.
“Tror du ikke, din Herre vil blive glad for et billede af dig sådan der?”, spurgte han. Det troede tøsen, så hun struttede lidt ekstra, mens han knipsede.
Inden der var gået 20 min., og efter vi var blevet enige om, at det havde været en ret god start på dagen, var han ude af døren igen.

Jeg kan ikke helt forklare, hvad der sker i mit hoved, når tøsen får legetid. Men det er godt.
Jeg føler mig altid gladere og mere funderet i min kvindelighed efter et møde.
For et år siden ville jeg have forsvoret, at jeg ville være i stand til at nyde uforpligtende sex.
Og i dag er det mest naturlige valg for mig. Jeg kan simpelthen ikke forklare, hvordan min hjerne har kunnet flytte sig SÅ meget på så kort tid. Men jeg prøver ikke at spekulere så meget på det lige nu og så i stedet bruge kræfterne på at nyde. Forståelsen kommer nok hen ad vejen, tænker jeg.

Og så er jeg lige kommet i tanker om noget sjovt:
Jeg har fuldstændig glemt at spørge om, hvad fyren hedder!

Min Frue

Udover en Herre, har jeg også en Frue.
Hende fik jeg faktisk først.
Jeg faldt i snak med hendes mand inde på Scor, hvor de har en parprofil.
Min Frue er nemlig gift. Hendes mand er hendes Herre. Hun er hans tøs.
Men for mig er hun altså Frue.
Han og jeg havde en god kemi på skrift, og snakken fortsatte over nogle uger.

En dag blev vi enige om at mødes.
Inden da aftalte vi, at Fruen og jeg skulle snakke i telefon sammen. Jeg var helt vildt nervøs, inden hun ringede. Det havde jeg heldigvis slet ikke behøvet, for hun var simpelthen så sød og tillidsvækkende at snakke med.

Vi aftalte et setup, som er, at jeg er den unge, uerfarne tøs, der kommer til oplæring hos det strenge par. Og det er Fruen, der styrer tøsen, når vi leger.
Det setup havde de to gode erfaringer med på forhånd, og de ved lige præcis, hvor de har hinanden. For mig som kvinde var det absolut også en ekstra tryghed at vide, at jeg ville være i en anden kvindes hænder.

I tanken var det dog alligevel vildt grænseoverskridende. Jeg havde aldrig været sammen med en kvinde før.
Jeg er heteroseksuel. 100%. Det har jeg altid vidst.

Men min ex havde en dag nævnt, at han godt kunne tænke sig at se mig med en anden kvinde. Jeg lovede ham at tænke over det, og jeg kunne heller ikke undgå at lægge mærke til, at tanken om, hvor tændt han ville blive ved synet af mig og hende sammen, gjorde noget ved min krop.

Jeg må vist efterhånden bare erkende, at min ekshibitionistiske side er MEGET udtalt!

Jeg skulle ud til mit par en tirsdag aften kl. 20.
Først sad vi og snakkede lidt om løst og fast over et glas vin. Vi havde stadig god kemi, og jeg overvejede ikke at rejse mig og tage hjem igen.
På et tidspunkt vekslede Herren og Fruen et blik, og stemningen i stuen skiftede brat. Og mærkbart!
De vekslede et par lavmælte ord, jeg ikke helt fik fat på. At det handlede om mig, var jeg dog slet, slet ikke i tvivl om.
Herren derude sagde noget i stil med: “Nu er det sidste afkørsel inden grænsen”.
Det var slet ikke de ord, han brugte, og jeg kan overhovedet ikke huske de rigtige. Men betydningen husker jeg: “Hvis du ikke vil lege, så er det nu, du skal køre”. Men tøsen havde jo lyst til at lege.

Så det gjorde hun.

De var så søde og så opmærksomme på mig og mine grænser hele vejen igennem. Og hele oplevelsen af at være tre sammen – seks hænder … – var rigtig, rigtig fræk!
Jeg følte mig nærmest lidt beruset, da jeg efter et par timer kørte hjem i min lille bil.

Jeg var simpelthen pavestolt af mig selv!
I tankerne inden var det en grænseoverskridende oplevelse, jeg havde i vente.
I praksis føltes det slet ikke grænseoverskridende. Det var naturlig, fræk og fri leg mellem tre mennesker med god kemi imellem sig. Det føltes hverken beskidt eller forkert.
Seancen sluttede med, at Herren kom i mit ansigt, og det siger meget om stemningen imellem os, at jeg uden at tænke over det, spurgte min Frue, om hun ville tage et billede af mig, inden jeg vaskede “minderne” af igen, og at hun selvfølgelig gjorde det med glæde.

Jeg har været ude ved dem to gange. Det var lige så frækt og dejligt anden gang også, så vi tre er slet ikke færdige med hinanden endnu.
Jeg ved, at Herren derude øver sig i nogle tricks, der involverer reb – og det er tøsen blev lovet smagsprøver på ved kommende legeaftaler. Det glæder hun sig til at prøve. Endnu et ukendt felt, der skal opleves.

Jeg er ikke i tvivl om, at min Frue tænder mig, når jeg leger med hende og hendes Herre.
Jeg er dog meget i tvivl om, om hun også ville det, hvis der ikke var en fyr tilstede.
Som jeg har skrevet er jeg jo en super-ekshibitionist.

Men en dag får jeg samlet mig mod til det og springer ud i pigesex. Uden deltagende eller observerende Herrer. Det må være min lakmusprøve …

Herren

Jeg har fået mig en Herre.

Han var en af de første fyre fra Scor, jeg har haft en god og lang skriftlig dialog med, inden vi overhovedet mødte hinanden.
Vi gik en tur sammen, kemien var virkelig god, og vi tændte på hinanden.
Så jeg inviterede ham ind til en kop kaffe. Og lavede rent faktisk også kaffe til ham!
Vores første møde ligger noget tid tilbage, så jeg husker ikke helt konkret, hvad vi lavede.
Jeg husker dog helt klokkeklart, at han på et tidspunkt sad klar i min sofa, og at jeg var mere end klar til at sætte mig på ham!!!
Vi har dog begge en politik om kun at dyrke sikker sex, og da ingen af os havde regnet med, at mødet ville være endt med at vi knaldede, måtte vi have den del tilgode.

Så vi fortsatte snakken på Scor, og han begyndte at give mig små opgaver.
Tage billeder af mig selv og sende til ham. Med det motiv han nu bad om.
En dag skulle jeg tage en kjole på. Ingen trusser. Og så gå en tur rundt i byen. Jeg skulle sætte mig forskellige steder og tage billeder, så Herren kunne se, at jeg havde løst opgaven.
Det er faktisk svært at tage et billede af ens fisse, når man samtidig sidder og holder øje med, om nogen kan se én – og også lige skal sørge for, at det fremgår af billedet, at jeg sad udenfor og ikke havde snydt og taget billedet hjemmefra.

Til gengæld havde jeg så en sjov oplevelse en uges tid efter min trusseløse kjoletur. Jeg havde et ærinde, og kom i den forbindelse forbi et af de at steder, jeg havde taget billeder.
Jeg kunne øjeblikkeligt mærke varmen i begge kinder. Der dukkede også et smil frem, som må have strukket sig fra øre til øre.
Jeg følte mig meget sårbar; jeg var stolt af mig selv – og så følte jeg mig meget, meget kvindelig!
Det var en pisse-fed fornemmelse, for at sige det rent ud.

Der gik nok en lille måneds tid fra Herrens og mit første møde til det andet.
Nu hvor kemien var afklaret, og det stod klart, at vi skulle knalde, når vi sås igen, havde vi dermed også mulighed for at bestemme et setup på forhånd.
Vi aftalte igen at gå en tur. Denne gang en lidt mere vovet én af slagsen. Med et stop i en sexbutik på vejen.
Jeg mødte ham på parkeringspladsen en formiddag kl. 9 iført sort top og sort, stram, kort nederdel (og selvfølgelig ingen trusser…)
Han førte mig rundt. Rørte ved mig undervejs. Viste mig lidt frem for nysgerrige forbipasserende ved lige at løfte korvarigt op i nederdelen.
Han satte mig også på en bænk i et relativt uforstyrret område. Der var godt nok en kommunalarbejder, der var i gang med et eller andet lige 15 meter fra os.
Men vi sad med ryggen til ham, så Herren fik tøsen til at sprede sine ben, så han kunne komme til. Det var møg-frækt!
I sexbutikken fandt tøsen en kjole. På pakken stod der: “Dirty Cop”. Det gjorde den ikke mindre attraktiv, så den blev hun nødt til at købe.
På vejen tilbage gjorde vi igen holdt ved en bænk…
Lad mig sige det på denne måde: Jeg har aldrig oplevet et frækkere forspil!
Jeg ved ikke helt, hvad det er med ham, men han har et godt tag på tøsen, og da vi kom hjem til mig, spildte vi ikke tid på at lave kaffe denne gang.

Hele oplevelsen fyldte rigtig i mig resten af dagen, og omkring kl. 23 samme aften, sendte jeg ham følgende besked:
Jeg har gået og tænkt lidt i dag.
Der er et eller andet over dig og vores kemi, der gør, at jeg meget nemt får tillid til dig.
Kunne du tænke dig at gøre mig til din tøs?
For så har du min tilladelse.

Det føltes selvfølgelig, som om der gik en evighed, inden han svarede. Men han sagde sørme ja, og pludselig havde tøsen sig en Herre.
Ingen af os har i praksis den store erfaring med et decideret ejet forhold, så der er meget, vi endnu ikke har snakket igennem, og vi tager det stille og roligt.

Noget af det, jeg synes der er rigtig fedt ved at søge seksuelle relationer på denne måde, er at de ordentlige mennesker, jeg har mødt gennem Scor, samtidig er meget åbne mennesker, der fuldstændig ærligt og som det mest naturlige fortæller om deres seksuelle fantasier og grænser.
Det gør altså bare det hele meget lettere, HVIS man så senere lander i seng sammen, at de seksuelle præferencer er afklarede. Det giver meget bedre sex. Så enkelt er det.

Så det er noget af det, min Herre og jeg bruger vores snak over Scor på. At få snakket om forskellige fantasier og setups og vores tanker om dem.
Og jeg bliver også nødt til at tilføje, at sådanne snakke fungerer vældig godt som forspil!

På mandag skal jeg mødes med min Herre igen. Vi skal ud og gå en tur…

Hvad er det, der gør BDSM-universet så pokkers tiltrækkende for mig?

Lige siden jeg så småt begyndte at se porno i mine teenageår, har jeg fra tid til anden søgt efter porno, hvor pigen på en eller anden måde blev tvunget og domineret. Jeg blev i rigtig mange år på én gang tændt og frastødt af det. Og jeg prøvede at bilde mig selv ind, at det ikke gjorde noget ved min krop at se på det.
Men det gjorde det … og det gør det stadigvæk.
Jeg kæmpede med det faktum, at det umiddelbart ser ud til, at pigerne i de film bliver behandlet som billige ludere. Uden respekt.
Hvad siger det så om mig, når jeg tænder på at se det? At jeg gerne vil behandles som en billig luder?

Da jeg begyndte at eksperimentere med at blive domineret, opdagede jeg heldigvis, at sandheden er en anden – i hvert fald for mig.
Jeg tænder nemlig IKKE på at blive behandlet som en billig luder… medmindre det foregår som en del af en leg. Uden aggression.
Hvor størstedelen af legen, og det jeg egentlig tænder på, er det mentale spil, der foregår mellem tøs og Herre.
Som jeg oplever legen, bliver jeg tværtimod ophøjet som kvinde.
Herren tænder simpelthen så meget på tøsen, at han bliver NØDT til at tage hende. Og hun er hele tiden centrum for hans opmærksomhed. Tøsen derimod tænder på, at Herren tænder på tøsen. Og hun overgiver frivilligt sin krop til hans rådighed – mod at få hans udelte opmærksomhed.
Helt modsat mine fordomme var min erkendelse heldigvis, at når man leger med BDSM er forholdet mellem tøs og Herre faktisk ligeværdigt. Og mere end det. At det er nødvendigt for at legen fungerer, at relationen er ligeværdig.

Åbenbaringer

 

 

Alle har prøvet det: Lige pludseligt går der et lys op for én, og ens opfattelse af en situation har på et splitsekund skiftet perspektiv.


 

Jeg var på vej hjem i min bil en fredag aften i december sidste år. Jeg lyttede til noget af mit yndlingsmusik over anlægget, og lige pludselig skete det.
Jeg begyndte at græde så kraftigt, at jeg måtte holde ind til siden. Jeg holdt der ved siden af vejen i min bil i nogle minutter og prøvede at få styr på mig selv og mine tanker.
Det var meget, meget svært, for min opfattelse af en situation havde skiftet perspektiv 100%.
Inden jeg satte mig ind i bilen troede jeg, at jeg skulle være gift med mine børns far indtil døden ville skille os ad. 10 minutter senere vidste, at jeg ikke kunne være kæreste med ham mere.

Erkendelsen var yderst smertefuld, for vi havde været et par i mange år. Vi havde fået 3 dejlige børn sammen og havde på mange måder også et rigtig godt samliv. Det var noget af en pakke at sige “nej, tak” til.
Jeg var heldigvis på intet tidspunkt i tvivl om, at beslutningen om at gå fra hinanden var den rigtige. Både for ham og mig. Også på de dage, hvor det gjorde rigtig ondt!

Noget af det, der gjorde, at min ex og jeg ikke kunne være et par, var fordi vi seksuelt ikke var et match. Og det gik faktisk først op for mig den aften i december i min bil.
I mange år havde jeg leget med nogle seksuelle fantasier. Fantasier, der kredsede om setups, hvor jeg blev tvunget til sex – eller rettere: Styret i akten. Ikke aggresivt. Men som en del af en leg.
Jeg havde flere gange udtrykt fantasierne overfor min ex, og vi havde da også gjort et eller to halvhjertede forsøg på at udleve dem. Men fordi vi ikke passede sammen på det felt, blev det heller aldrig til mere.

Så jeg fandt sammen med denne her fyr … Lidt ved et tilfælde, for jeg havde kendt ham i mange år, uden der havde været noget imellem os. Men en dag endte vi altså i seng sammen, og det gik meget hurtigt op for mig, at da jeg først begyndte at udleve mine fantasier, så ville jeg have mere. Meget mere.

Jeg opdagede min indre tøs, og da hun først fik lov til at folde sig ud, lod hun sig ikke bare pakke ind igen.
Faktisk kan jeg ofte undre mig over, at jeg skulle blive 37 år, inden jeg tog springet.
Når jeg tænker efter, tror jeg dog heller ikke, jeg ville have været parat eller have haft modet før.

Så det endte altså med, at jeg i starten af marts oprettede en profil på Scor.dk for at søge seksuelle relationer.
Jeg har – helt bevidst – fravalgt det liv, de fleste søger. Jeg vil ikke have en kæreste. Ikke lige nu, i hvert fald. Men jeg vil gerne have mennesker i mit liv, som jeg kan være mig selv 100% sammen med, og som jeg bliver glad af at være sammen med. Og som jeg kan knalde med.
Ikke engangsknald. Det siger mig ingenting.

Vi mennesker er alle ansvarlige for at prøve at skabe det liv for os selv, der giver mest mening for os.
For det er ved at tage os selv alvorligt og skabe givende og meningsfulde oplevelser for os selv, at vi også kan være mest for andre.

Jeg bliver glad af blive taget hårdt bagfra, mens fyren har et fast greb i mit hår og beder mig tigge om at få mere pik.
Det giver mening for mig.
Og jeg er igang med at lære, at det er okay. At det hverken gør mig billig eller borderline.
Tværtimod er det min oplevelse, at jeg også får skubbet positivt til min personlige udvikling på mange andre niveauer ved at dyrke min seksualitet på denne måde.

Velkommen til min blog!

Tøsen