Åbenbaringer

 

 

Alle har prøvet det: Lige pludseligt går der et lys op for én, og ens opfattelse af en situation har på et splitsekund skiftet perspektiv.


 

Jeg var på vej hjem i min bil en fredag aften i december sidste år. Jeg lyttede til noget af mit yndlingsmusik over anlægget, og lige pludselig skete det.
Jeg begyndte at græde så kraftigt, at jeg måtte holde ind til siden. Jeg holdt der ved siden af vejen i min bil i nogle minutter og prøvede at få styr på mig selv og mine tanker.
Det var meget, meget svært, for min opfattelse af en situation havde skiftet perspektiv 100%.
Inden jeg satte mig ind i bilen troede jeg, at jeg skulle være gift med mine børns far indtil døden ville skille os ad. 10 minutter senere vidste, at jeg ikke kunne være kæreste med ham mere.

Erkendelsen var yderst smertefuld, for vi havde været et par i mange år. Vi havde fået 3 dejlige børn sammen og havde på mange måder også et rigtig godt samliv. Det var noget af en pakke at sige “nej, tak” til.
Jeg var heldigvis på intet tidspunkt i tvivl om, at beslutningen om at gå fra hinanden var den rigtige. Både for ham og mig. Også på de dage, hvor det gjorde rigtig ondt!

Noget af det, der gjorde, at min ex og jeg ikke kunne være et par, var fordi vi seksuelt ikke var et match. Og det gik faktisk først op for mig den aften i december i min bil.
I mange år havde jeg leget med nogle seksuelle fantasier. Fantasier, der kredsede om setups, hvor jeg blev tvunget til sex – eller rettere: Styret i akten. Ikke aggresivt. Men som en del af en leg.
Jeg havde flere gange udtrykt fantasierne overfor min ex, og vi havde da også gjort et eller to halvhjertede forsøg på at udleve dem. Men fordi vi ikke passede sammen på det felt, blev det heller aldrig til mere.

Så jeg fandt sammen med denne her fyr … Lidt ved et tilfælde, for jeg havde kendt ham i mange år, uden der havde været noget imellem os. Men en dag endte vi altså i seng sammen, og det gik meget hurtigt op for mig, at da jeg først begyndte at udleve mine fantasier, så ville jeg have mere. Meget mere.

Jeg opdagede min indre tøs, og da hun først fik lov til at folde sig ud, lod hun sig ikke bare pakke ind igen.
Faktisk kan jeg ofte undre mig over, at jeg skulle blive 37 år, inden jeg tog springet.
Når jeg tænker efter, tror jeg dog heller ikke, jeg ville have været parat eller have haft modet før.

Så det endte altså med, at jeg i starten af marts oprettede en profil på Scor.dk for at søge seksuelle relationer.
Jeg har – helt bevidst – fravalgt det liv, de fleste søger. Jeg vil ikke have en kæreste. Ikke lige nu, i hvert fald. Men jeg vil gerne have mennesker i mit liv, som jeg kan være mig selv 100% sammen med, og som jeg bliver glad af at være sammen med. Og som jeg kan knalde med.
Ikke engangsknald. Det siger mig ingenting.

Vi mennesker er alle ansvarlige for at prøve at skabe det liv for os selv, der giver mest mening for os.
For det er ved at tage os selv alvorligt og skabe givende og meningsfulde oplevelser for os selv, at vi også kan være mest for andre.

Jeg bliver glad af blive taget hårdt bagfra, mens fyren har et fast greb i mit hår og beder mig tigge om at få mere pik.
Det giver mening for mig.
Og jeg er igang med at lære, at det er okay. At det hverken gør mig billig eller borderline.
Tværtimod er det min oplevelse, at jeg også får skubbet positivt til min personlige udvikling på mange andre niveauer ved at dyrke min seksualitet på denne måde.

Velkommen til min blog!

Tøsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *